Zaključek drsalne sezone v Snoviku

03.03. 2019,
Kategorija: Sekcija za kolesarstvo in pohodništvo | Komentarji (0)

Drsališče pod šotorom je delovalo 23 dni in se je zaprlo z zadnjim dnem šolskih počitnic.

 

Drsanje je bilo za obiskovalce brezplačno. Slednji pa so si lahko drsalno opremo tudi sposodili.

Dopoldne je bilo drsanje omogočeno organiziranim skupinam in učencem Osnovne šole Šmartno v Tuhinju, popoldne je bilo odprto za vse ljubitelje drsanja, zvečer pa so ledeno ploskev zavzeli hokejisti.

Drsališče je obiskalo lepo število drsalcev. Eni so bili pravi virtuozi na drsalkah, drugi so se pogumno lotili prvih drsalnih korakov. V tednu pred počitnicami je bil organiziran tečaj drsanja, ki ga je izvajal Otok športa. Otroci so se pravilnih tehnik drsanja učili na zabaven in igriv način. Največ obiska je bilo med šolskimi počitnicami, ko je več časa za zimske radosti in ob pomanjkanju snega je bilo drsališče še posebej dobrodošlo. Dogajanje na drsališču pa so obogatile tudi animatorke Term Snovik.

Za žejne in lačne želodčke je ves čas skrbela Vratarnica – Mojčine dobrote.

Za učence kamniških osnovnih šol je bil zagotovljen brezplačni prevoz do drsališča na relaciji Kamnik–Terme Snovik–Kamnik ter Motnik–Terme Snovik–Motnik, ki ga je v času šolskih počitnic omogočila Arriva.

Drsališče je navdušilo tako domačine, prebivalce okoliških krajev, kot goste v termah, zato pričakujemo, da nam bo ta zimska radost omogočena tudi naslednje leto.

Drsanje v Snoviku je omogočila Občina Kamnik, Zavod za turizem in šport, Terme Snovik in Turistično društvo Tuhinjska dolina. Vsem iskrena hvala!

Fotografije: Arhiv Term Snovik in Otok športa

 Katarina Hribar

Ta prispevek še nima komentarjev.

  Napišite rezultat računa na levi

Oddaj komentar

Napovednik

Trenutno ni objavljene nobene napovedi