NAJ POT 2012

06.02. 2013,
Kategorija: Sekcija za kolesarstvo in pohodništvo | Komentarji (0)

Tekmovanje za najboljšo tematsko pot v letu 2012

Turistična zveza Slovenije je v sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije in GIZ za pohodništvo in kolesarjenje ter pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS dr. Danila Türka objavila v okviru projekta »Moja dežela – lepa in gostoljubna 2012« tekmovanje na področju turizma, urejanja in varstva okolja tekmovanje za najboljšo tematsko pot v letu 2012.

V okviru sejma Alpe-Adria Turizem in prosti čas so v soboto, 26. 1. 2013, podelili priznanja in knjižne nagrade najlepšim regijskim tematskim potem za leto 2012. Turistična zveza Slovenije je podelila TD Tuhinjska dolina  PRIZNANJE  1. MESTO NA REGIJSKEM TEKMOVANJU NA OBMOČJU LJUBLJANE za SNOVIČKOVO POT – TELOVADNICA V NARAVI.

Razglasitev je bila pospremljena z bogatim kulturnim programom, ki je bil turistično obarvan, zbrane so nagovorili predsednik TZS, Peter Misja, direktor ZGS, Ivo Trošt, predstavnik GIZ Pohodništvo in kolesarjenje, Marko Lenarčič, ocenjevanje in njegov potek pa je slikovito predstavil eden izmed koordinatorjev tekmovanja, Jože Prah.

V imenu TD Tuhinjska dolina je nagrado in priznanje prevzel Matevž Hribar, podpredsednik društva.

 

 


 

Ta prispevek še nima komentarjev.

  Napišite rezultat računa na levi

Oddaj komentar

Napovednik

Velikonočni sejem v Snoviku

Datum: 18.03.2018 ob 16:00
Lokacija: Terme Snovik

Sejem se bo odvijal v nedeljo, 18. marca 2018, od 10. do 16. ure na ploščadi pri termah

Preberi več...